Etsintäkuulutettu Bam Margera antautui poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniongelmainen skeittari Bam Margera etsintäkuulutettiin hiljattain. Poliisiraportin mukaan 43-vuotias rämäpääjulkkis oli pahoinpidellyt ja uhannut tappaa oman veljensä, Jess Margeran. Bam Margera pakeni talon takana olevaan metsään. Nyt mies on antautunut poliiseille ja astunut oikeuden eteen.

Bam oli heti pidätyksen jälkeen oikeudessa ja hänen takuusummakseen määrättiin 50.000 dollaria. Hänen on määrä palata oikeuteen kuulemaan tuomionsa toukokuun lopussa. Oikeuden asiakirjojen mukaan tuomari määräsi Bamin suorittamaan huume- ja alkoholitestejä. Hänet määrättiin myös pysymään erossa veljestään ja muista uhreista sekä veljensä talosta. Tuomari sanoi myös, että hänen on anottava lupa esitutkintaosastolta, jos hän haluaa lähteä Pennsylvanian osavaltiosta.

– Lähdin juuri oikeustalolta asianajajieni kanssa. Kaikki meni hienosti ja veljeni esittämät väärät syytökset eivät pidä paikkaansa. Haastan hänet oikeuteen kunnianloukkauksesta ja hänet häädetään talosta ennemmin tai myöhemmin. Syy siihen, että menetin malttini, on se, että luin hänen puhelimeensa sanovan, että hän haluaa minut takaisin Kaliforniaan ja hän haluaa syyn 302:lle, Bam Margera kirjoitti Instagramiin.

Termi 302 tarkoittaa Yhdysvaltojen Pennsylvanian poliisikielellä koodia, jossa henkilö voidaan toimittaa tahdonvastaiseen hoitoon.

– Herra Margera nauttii kaikista perustuslaillisista oikeuksistaan, mukaan lukien syyttömyysolettamasta. Villit huhut hänen käytöksestään tällä viikolla ovat täysin vääriä. Hän on hyvässä kunnossa ja hyvällä tuulella, Margeran asianajaja kommentoi TMZ:n mukaan