Evelina paljasti saaneensa autismikirjon diagnoosin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Evelina nousi aikoinaan The Voice of Finland -laulukilpailun ensimmäisestä tuotantokaudesta julkisuuteen. Kolme albumia ja satoja miljoonia striimejä myöhemmin Evelina on edelleen yksi tämän hetken suosituimmista artisteista.

Nyt Evelina on kertonut tuoreimman Instagram-julkaisunsa yhteydessä juuri ulos tulleesta Kolme käännekohtaa -podcastin jaksosta, jossa hän oli vieraana. Jaksossa Evelina paljasti, että hän on saanut lääkäriltä autismikirjon häiriön diagnoosin. ”Eli tadaa! Tältä(kin) autismi voi näyttää”, tähti kirjoittaa.

Evelina kertoo, että diagnoosilla ei sisänsä ole väliä muille kuin hänelle itselleen. Diagnoosista tähti kertoo saaneensa selityksen sille miksi hänestä on tuntunut siltä kuin hänestä on tuntunut. Nainen ei odota erityiskohtelua eikä toivo kärsivällisyyttä muilta. Evelina halusi painottaa, että hänellä on kaikki hyvin.

– Autismi ei ole sairaus, sitä ei hoideta, siitä ei hankkiuduta eroon ja tein mitä vaan niin autisti olen kunnes kuolen, Evelina kirjoittaa julkaisussaan.