Lizzo tanssi pelkissä biksuissa – näyttävät bileet kattoterassilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan musiikillisten taitojensa lisäksi myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut TikTok-kanavallaan videon, jossa hän tanssii vauhdikkaasti. Video on kuvattu kattoterassilla, jossa artisti on nauttinut päivästään sinisissä bikineissään ja isoissa aurinkolaseissaan. Lizzon energisyys ja positiivisuus tarttuu jopa kameran linssin läpi.

Lizzo ihmetteli aiemmin sosiaalisessa mediassa sitä miten ihmiset jaksavat kommentoida toistensa vartaloita. Lizzo on kyllästynyt jatkuvaan arvosteluun ja siihen, että aina jonkun mielestä olet liian lihava tai laiha. Lizzoa ärsyttää myös vieraiden ihmisen jatkuvat terveysneuvot. Lizzo onkin muistuttanut seuraajiaan myös siitä, että artistit ovat tekemässä taidetta eikä heitä kiinnosta yrittää jatkuvasti sopeutua ihmisten kauneusihanteisiin.

@lizzo

St Louis tonight!

♬ Shake Ya Tailfeather – Radio Edit – Murphy Lee