Syötkö liian vähän? Nämä 5 oiretta kertovat siitä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tavoittelee ennen kesää painonpudotusta ja aloittaa laihduttamisen ja kuntoilun tosissaan. Rasva palaa ja paino lähtee putoamaan kun ihminen syö vähemmän kuin kuluttaa. Yllättävän usein kuitenkin ihmiset syövät liiankin vähän toivoessaan nopeampia tuloksia.

Liian vähän syöminen voi kuitenkin hidastaa painonpudotusta, minkä lisäksi energiaa ei riitä kuntoiluunkaan. Gary-niminen kunto-ohjaaja pitää Instagramissa suosittua Fierce Fit Gary -nimistä kanavaa, jolla hän on kertonut viisi merkkiä, jotka kertovat juuri siitä, että ihminen ei syö tarpeeksi.

Liian niukka ravinto aiheuttaa sen, että ihmisellä on päivän aikana hyvin vähän energiaa. Sen lisäksi hän voi tuntea olonsa alakuloiseksi ja palella. Liian vähän syöminen johtaa usein myös ummetukseen ja hidastaa painonpudotusta.