Gwyneth Paltrow paljasti miten Brad Pitt kosi häntä: ”Se oli mahtavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna 50 täyttänyt Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow on tunnettu monista suosituista elokuvista ja hänen Goop-hyvinvointibrändistään. Nainen on naimisissa Brad Falchukin kanssa, mutta ennen sitä hänellä oli 13 vuoden avioliitto muusikko Chris Martinin kanssa.

Nyt Gwyneth Paltrow on muistellut haastattelussaan sitä miten näyttelijäkomistus Brad Pitt kosi häntä. Paltrow ja Pitt seurustelivat parikymppisinä ja ajattelivat jo silloin löytäneensä itselleen ne oikeat toisistaan. Brad Pitt kori Gwyneth Paltrowta kun nainen oli 24-vuotias, mutta he eivät kuitenkaan koskaan menneet naimisiin.

Gwyneth Paltrow kertoi Call Her Daddy -podcastin vieraana ollessaan, että kosinta tuntui mahtavalta. Jossain vaiheessa nainen kuitenkin huomasi, että hän ei ollut vielä valmis tekemään niin isoa sitoumusta. Kihlauksen purkaminen oli sydäntäsärkevää, mutta tuntui kuitenkin oikealta päätökseltä.

Paltrow on myöhemmin analysoinut, että hän on ollut nuorempana ihmisten miellyttäjä ja pyrkinyt varmistamaan aina sen, että kaikilla muilla on hyvä olla. Tähti kokee kasvaneensa omaksi itsekseen vasta kun hän täytti 40 vuotta.

@callherdaddy

New episode with Gwyneth Paltrow is live – stream it on spotify ❤️

♬ original sound – Call Her Daddy