Koiralle rakennettiin tennispallokatapultti – ei enää tylsiä hetkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat tunnetusti rakastavat pallon noutamista. Monet karkakaverit voisivatkin leikkiä sitä lähes loputtomasti. Valitettavasti ihmisillä harvemmin riittää energiaa leikkimiseen yhtä paljoa kuin lemmikillä.

George Giavasis päätti laittaa luovuutensa ja teknisen osaamisensa käyttöön pitääkseen huolen siitä, ettei hänen koirallaan Olivella olisi koskaan tylsää hetkeä. Hän kehitteli laitteen, jonka ansiosta lemmikki voisi leikittää itse itseään.

Giavasis onnistui suunnittelemaan ja luomaan eräänlaisen tennispallokatapultin. Olive-koiran ei tarvitse kuin pudottaa pallo laitteessa olevaan saaviosaan ja painaa toisella puolella olevaa kytkintä. Tällä tavoin tennispallo lentää koiran noudettavaksi ilman ihmisen apua.