Lastenrattaat vyöryivät kohti moottoritietä – sankari juoksi apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen koditon kalifornialainen mies on julistettu sankariksi rohkean teon ansiosta. Hän pelasti pienen lapsen, joka oli vaarassa jäädä auton alle.

Viraalina levinneellä valvontakameran videolla nähdään, kuinka lastenrattaat vierivät vilkasta autotietä kohti autopesulan edessä. Lapsen isotäti yrittää juosta perään, mutta kaatuu maahan. Läheisellä penkillä istunut Ron Nessman huomasi tilanteen ja syöksyi pysäyttämään vaunut.

Nessman on entinen rekkakuski, jonka elämä lähti syöksykierteeseen tyttöystävän kuoleman jälkeen. Kodittomanakin elänyt mies oli juuri ollut työhaastattelussa ennen lapsen pelastamista. CBS News -uutissivuston mukaan hän on sankaritekonsa ansiosta lukuisia työtarjouksia.

– En olisi voinut elää itseni kanssa, mikäli en olisi tehnyt mitään. Onneksi huomasin tilanteen ja pääsin nopeasti apuun, Nessman totesi.