Coitus Intin comeback-kiertueelle valtava kysyntä – suomirockin legendoille lisäkeikkoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Manserockin legendaarisiin nimiin kuuluva Coitus Int tekee tänä vuonna paluun. Edesmenneiden Juice Leskisen ja Max Möllerin perustaman yhtyeen elossa olevat jäsenet julkaisevat uuden levyn Hauli Bros -yhtyeen kanssa ja suuntaavat 50-vuotisjuhlakiertueelle.

Coitus Int julkisti alkukeväästä viisi paluukeikkaa, joista moni myytiin loppuun vain parissa päivässä. Valtavan kysynnän vuoksi kiertue laajenee. Uusina keikkapaikkoina mukana ovat muun muassa Turku, Jyväkylä sekä Oulu, ja lisäksi Tampereelle on tulossa jo kolmas keikka.

Alkuperäisjäsenistä kaikilla keikoilla ovat mukana Mikko Alatalo ja Pena Penninkilampi. Harri Rinne on mukana syyskuun viimeisen viikon keikoilla. Uusia versioita yhtyeen kappaleista sisältävä Coitus Int 50 Revival -levy ilmestyy 2. kesäkuuta.

Coitus Int 50-vuotisjuhlakiertue:

15.9. Pikkupässi, Karkkila

20.9. Pato Areena, Kouvola

21.9. Lutakko, Jyväskylä

22.9. Rock Hotel, Salo

23.9. Krapin Paja, Tuusula

28.9. On The Rocks, Helsinki (Loppuunmyyty) *

29.9. Möysän Musaklubi, Lahti *

30.9. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *

1.10. Yo-talo, Tampere (Loppuunmyyty) *

28.10. Sawohouse Underground, Kuopio

3.11. Kantakrouvi, Oulu

11.11. Yo-talo, Tampere

15.11. Sellosali, Espoo

25.11. Kåren, Turku

*Mukana Harri Rinne