Maria Arreghinin kaula-aukko vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen opiskelijakaunotar Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Nyt näin on tapahtunut vuorostaan Dubain auringon alla.

Nyt Maria on poseerannut Italiassa erittäin paljastavassa punaisessa iltapuvussa, jonka kaula-aukko oli mitoitettu täydellisesti hänen jättimäiselle povelleen. Tämä näky ei taatusti jättänyt yhtään silminnäkijää kylmäksi.

Maria Arreghinilla on pian myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.