Starbucksilta hämmentävä uutuus – oliiviöljyä kahvissa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Starbucks on kansainvälinen kahvilaketju, joka tunnetaan erityisesti sen herkullisista kahvijuomista. Kahvilassa on laaja valikoima erilaisia kahveja, joista monet ovat peräisin eri puolilta maailmaa. He käyttävät korkealaatuisia kahvipapuja, joita paahdetaan eri tasoilla, jotta saadaan aikaan erilaisia makuja ja vivahteita.

Nyt Starbucks on yllättänyt asiakkaansa uudella kahvilla, jossa on oliiviöljyä. Starbucks-kahvi on haudutettu Partanna-merkkisen ekstra-neitsytoliiviöljyn kanssa. Uudelle oliiviöljykahville on annettu nimeksi Oleato. Oliiviöljy kahvissa saa juoman maistumaan Starbucksin mukaan täyteläiseltä, pehmeältä ja herkullisen runsaalta.

Starbucksilla on kymmeniä tuhansia kahviloita eri puolilla maailmaa, mutta oliiviöljykahvia tarjoillaan vasta Seattlessa ja Los Angelesissa. Myöhemmin uutta Oleato-kahvia voi yrityksen mukaan ostaa myös kaupoista.