Tiger Woods heitti tyttöystävän ulos talosta – nainen vaatii 30 miljoonan dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supergolfari Tiger Woodsin entinen tyttöystävä haastaa hänet oikeuteen 30 miljoonan dollarin korvaussummaa vastaan. Oikeusasiakirjojen mukaan 47-vuotiaan golfaajan entinen kumppani Erica Herman oli asunut hänen kanssaan Floridassa kuusi vuotta kestäneen suhteen ajan.

Pariskunta erosi viime syksynä, mutta Hermanin mukaan heillä oli suullinen vuokrasopimus, jonka hänen mukaan naisella olisi ollut viiden vuoden asuinoikeus kiinteistössä. TMZ:n saamien asiakirjojen mukaan Herman väitti kuitenkin, että Tigerin henkilökunta huijasi hänet ulos talosta. Naisen oli käsketty pakata lyhyelle lomamatkalle. Lentokentällä hän sai tietää, että nainen oli heitetty talosta ulos.

Tigerin asianajaja tapasi 38-vuotiaan naisen lentokentällä. Miehen tehtävänä oli selvittää entisen pariskunnan väliset ongelmat. Lisäksi naiselta takavarikoitiin talosta yli 40.000 dollaria käteistä, joiden alkuperää ei tiedetä.

Erica Herman on käynnistänyt oikeudenkäynnin Tigerin säätiötä vastaan, joka omistaa Floridan talon. Hän haluaa miljoonakorvaukset suullisen sopimuksen rikkomisesta ja siitä, että joutui muuttamaan pois kotoaan. Hän uskoo, että kohtuullinen korvaus viideltä vuodelta olisi 30 miljoonaa dollaria. Tiger Woods ei ole omasta mielestään tehnyt naisen kanssa suullista sopimusta. Hänen mukaansa Herman oleskeli talossa vielä eron jälkeen ja mies pyysi häntä poistumaan. Talossa asuu myös Woodsin kaksi lasta.