The Last of Us nousi striimatuimmaksi – vain GoT menee ohi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naughty Dog -yhtiön suosittuihin peleihin perustuva The Last of Us -sarja on ollut menestys. Tammikuussa alkanut sarja on jo rikkonut ennätyksiä HBO Max -suoratoistopalvelussa. Warner Bros.-yhtiön tuoreen raportin mukaan se on kerännyt keskimäärin yli 32 miljoonaa katsojaa per jakso eri alustoilla.

The Last of Us on noussut HBO Maxin historian katsotuimmaksi sarjaksi Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kaiken kaikkiaan sarjan ensimmäisen tuotantokauden katsojaluvut ovat ylittäneet vain Game of Thronesin kaksi viimeistä kautta.

The Last of Us -sarjan päärooleissa nähdään myös Game of Thronesista tutut Pedro Pascal ja Bella Ramsey. Alkuperäisten pelien pääkäsikirjoittajan Neil Druckmanin ja Chernobyl-sarjan luojan Craig Mazinin luotsaaman sarjan on paljastettu saavan vielä ainakin kaksi tuotantokautta. Sarjan odotetaan jatkuvan aikaisintaan loppuvuodesta 2024.