Hengenpelastaja pelasti lemmikkikoiran mereltä – video julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rantojen uimavahtien tehtävänä ei ole ainoastaan pulassa olevien ihmisten auttaminen. Kalifornialaisella uimarannalla todistettiin taannoin tilannetta, jossa hengenpelastaja syöksyi koiran apuun. Paikallinen palokunta jakoi tilanteesta kuvatun videon, joka on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa.

Junipero Beachilla nähtiin lauantaina yksinään vapaana juossut pienikokoinen koira. Yrityksistä huolimatta paikalla olleet eivät saaneet sitä kiinni. Koira juoksi veteen ja alkoi uimaan merta kohti.

Märkäpuvun päälleen pukenut hengenpelastaja lähti koiran perään pelastuslaudalla. Hän onnistui poimimaan koiran turvaan laudan päälle ja kuljetti sen takaisin rannalle. Tofu-niminen koira on sittemmin päässyt takaisin omiastjiensa hoivaan.