Niall Horan palasti miten päin vessapaperirullan kuuluu olla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut poppari Niall Horan julkaisi juuri kauan odotetun uuden singlen, joka kantaa nimeä Meltdown. Poptähdeltä on myös tulossa uusi The Show -niminen albumi, joka julkaistaan 9. kesäkuuta.

Nyt 29-vuotias laulaja ja lauluntekijä nähdään LadBible-kanavan haastattelussa, jossa hän vastaa suosittuun ikuisuuskysymykseen. Niall Horan kertoo miten päin hänen mielestään vessapaperirullan tulee roikkua pidikkeessä.

Tämä kysymys jakaa paljon mielipiteitä. Niall Horanin mielestä paperia tulee liikaa ja liian helposti jos paperi tulee rullan päältä. Sen vuoksi Horanin mielestä oikea tapa on laittaa paperirulla pidikkeeseen niin päin, että paperi tulee ottaa rullan takaa eli useimmiten seinän puolelta.

@ladbible Should toilet paper hang over or under? 🤔 #ladbible #niallhoran @Niall Horan ♬ original sound – LADbible