Tiger Woods heitti tyttöystävän talostaan – nyt nainen syyttää seksuaalisesta häirinnästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supergolfari Tiger Woods on ajautunut todella riitaisan eron keskelle entisen tyttöystävänsä Erica Hermanin kanssa. Aiemmin uutisoitiin, että entinen tyttöystävä haastaa hänet oikeuteen 30 miljoonan dollarin korvaussummaa vastaan. Erica Hermanin mukaan hänet oli huijattu ulos talosta, jossa hänellä olisi pitänyt hänen ja Woodsin suullisen sopimuksen myötä olla viiden vuoden asuinoikeus.

Nyt Tiger Woods on saanut syytteen seksuaalisesta häirinnästä, jota Erica Hermanin mukaan heidän suhteessaan tapahtui useita kertoja heidän kuusivuotisen suhteensa aikana. 38-vuotiaan naisen mukaan häirintä alkoi jo kun hänet palkattiin työskentelemään miehen omistamaan The Woods Jupiter -ravintolaan.

Työsuhteen muututtua romanttiseksi suhteeksi nainen oli hänen mukaansa pakotettu allekirjoittamaan salassapitosopimus tai eroamaan työstään. Erica Hermanin asianajaja oli kirjannut tämän syytteeseen seksuaaliseksi häirinnäksi, koska Hermanin työolosuhteita haluttiin pakottamalla muuttaa seksuaalisen suhteen vuoksi.

Tiger Woodsin käytös täytti seksuaalisen häirinnän tunnusmerkit asianajajan mukaan myös vuonna 2022, kun hän heitti Erica Hermanin ulos talosta, jossa he olivat yhdessä asuneet monen vuoden ajan. OK! Magazine -julkaisun mukaan Woods heitti Hermanin ulos siksi, että nainen ei enää harrastanut hänen kanssaan seksiä.