Härski jäävuori kuvattiin – kuin valtava sukuelin nousisi merestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa on hämmästelty melko fallisen muotoista jäävuorta. Kaiken kukkuraksi jäävuori satuttiin kuvaamaan härskin nimisessä kylässä. Viraalina levinneet kuvat otti paikallinen valokuvaaja Ken Pretty.

Pretty oli lennättämässä dronea meren yläpuolella, kun hänen huomionsa kiinnittyi epätavallisen muotoiseen jäävuoreen. Se muistutti hämmentävän paljon erektiossa olevaa miehen sukuelintä. Pretty ikuisti Dildon kaupungin vesillä näyn kuviksi ja videoksi.

– Muoto ei ollut niin ilmeinen maalta käsin katottuna. Lennätettyäni dronen paikalle ällistyin kuinka paljon jäävuori näytti… Noh, tiedätte kyllä miltä, Pretty kuvaili The Guardian -lehden mukaan.

Kuvat herättivät arvatenkin runsaasti huomiota Prettyn jaettua ne Facebook-sivullaan. Jo seuraavana päivänä kuvien ottamisesta jäävuoren kärki hajosi.