Auri Kananen esitteli vaikeimman siivouskohteensa: ”Kun näen, että lapset asuvat näin…”

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelta kotoisin olevalla Auri Kanasella on somekanavillaan miljoonia seuraajaa ympäri maailman. Ilmaiseksi todella sotkuisia ja likaisia koteja siivoava Kananen tietää, että paikkojen puhtaana pitämiseen voi rakastua. Samalla saa hoidettua hyvinvointiaan.

Auri pitää myös TikTokissa suosittua Aurikatariina-nimistä kanavaa, jota seuraakin jo yli yhdeksän miljoonaa ihmistä. Nyt nainen on julkaissut uuden videon, jossa hän esittelee todella törkyisen kodin, jonka nainen on siivonnut perheen puolesta.

Aurin mukaan koti oli hänen vaikein siivouskohteensa. Kodissa asuu yksinhuoltajaäiti ja kaksi alle 10-vuotiasta poikaa. Lattialla on niin iso kerros roskia, että Auri lapioi niitä suoraan jätesäkkiin päästäkseen edes puhdistamaan lattiaa. Myös tiskiallas ja keittiön tasot ovat todella kaameassa kunnossa, mutta Aurille tyypillisesti hän onnistuu kuitenkin putsaamaan kodin kiiltävän puhtaaksi.

@aurikatariina

Small acts of kindness 🩷

♬ Heartbeat – Nitecore