Video löytyi puhelimesta – mies petti autossaan realitykaunotarta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan.

Sarjan tähtien Tom Sandovalin ja Ariana Madixin suhde on ollut nyt paljon otsikoissa sen jälkeen kun kävi ilmi, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Nyt Bravon julkasemalla videolla nähdään esimakua tällä viikolla ilmestyvästä finaalijaksosta, jossa Ariana Madix saa viimein tietoonsa hänen miehensä ja hyvän ystävänsä salasuhteen. Nainen oli nähnyt miehen puhelimesta tallenteen, jossa Tom Sandoval ja Raquel Leviss esiintyvät Facetime-videolla.

Ariana Madix sai painostamalla Raquelia naisen kertomaan, että hän oli suudellut Tom Sandovalia. Lopulta mies oli kuitenkin itse myöntänyt harrastaneensa intiimiä kanssakäymistä Raquelin kanssa. Salasuhde oli ilmeisesti ollut käynnissä jo seitsemän kuukauden ajan kun Ariana Madix sai sen tietoonsa. Madixia satutti etenkin se seikka, että Tom Sandoval oli pettänyt Levissin kanssa sinä päivänä, kun Madixin rakas koira kuoli ja nainen olisi kaivannut poikaystäväänsä häntä lohduttamaan.