Hämmentävä tilanne: Vanhus jäi ansaan moottoroidun sängyn sisälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Teknologia ei aina toimi odotetulla tavalla, mikä voi johtaa pelottaviinkin tilanteisiin. Tämän sai huomata Kanadan Montrealissa asuva 93-vuotias Carol Smith. Hän jäi ansaan automaattisänkynsä sisälle.

Smith oli nukkumassa kaukosäätimellä toimivalla kaappisängyllään. Keskellä yötä sängyn moottori alkoi toimimaan itsestään. Hän tunsi sängyn menevän kiinni, eikä kyennyt noutamaan lipaston päällä ollutta kaukosäädintä.

– Tajusin, että minun pitäisi päästä pois sängyltä. En kuitenkaan yhtäkkiä voinut liikkua. Minä varmaan pökerryin, sillä pystyin vain tuntemaan sängyn rusentavan minua, Smith kuvaili CBC-uutissivustolle.

Smithin onneksi hänen vävynsä kuuli avunhuudot ja syöksyi paikalle. Hän onnistui avaamaan sängyn käsivoimin rikkoen sen samalla. Smithin tytär elvytti äitiään perheen odottaessa ambulanssia paikalle.

Murtuneista kylkiluista kärsinyt Smith toimitettiin sairaalaan, ja hän toipuu parhaillaan välikohtauksesta. Viranomaiset tutkivat tapausta. Sängyn valmistaneen Lit Muralin mukaan moottorisängyn ei pitäisi alkaa liikkumaan itsestään.