Kaahari törmäili autoihin Hämeenlinnanväylällä – pakeni poliisia metsään

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanta-Hämeen liikenteessä todistettiin torstaina vaarallista tilannetta. Hämeenlinnanväylällä ollut kaahailija pakeni poliisia aiheuttaen vaaraa liikenteessä keskellä vilkasta iltapäivää. Asiasta tiedotti Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä.

Poliisi yritti pysättää henkilöauton hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Auton kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysähtymiskäskyä. Tätä seurasi takaa-ajo.

Poliisin mukaan kuljettaja ajoi merkittävää ylinopeutta ja törmäsi useaan muuhun ajoneuvoon. Matka päätyi Hyvinkään Hyyppärän kohdalla, jossa kuljettaja ja kyydissä ollut henkilö pakenivat vielä läheiseen metsään. Molemmat jäivät kuitenkin pian kiinni.

Poliisi epäilee kuljettajaa alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Rikosnimikkeet voivat täsmentyä myöhemmin.