Tälle parkkikiekkoon liittyvälle tempulle valvojat haluavat lopun

Autot · Tim Isokivi

Pysäköinninvalvonta herättää tunteita autoilijoissa, ja samalla autoilijoiden tietty toiminta herättää tunteita valvojissa. Turun kaupungin pysäköinninvalvonnassa on kyllästytty erityisesti yhteen temppuun, jota ajoneuvoaan pysäköivät harrastavat joko vahingossa tai tahallaan.

Pysäköinninvalvonta muistuttaa Instagramissa, että pysäköintikiekon veivaaminen jälkikäteen on kiellettyä. Pysäköinnin alkamisaikaa ei siis saa muuttaa enää pysäköinnin aikana. Auton nopea liikuttaminen ei myöskään riitä, vaan parkkipaikan täytyy vapautua.

– Saapumisaikaa ei saa käydä muuttamassa aikarajoitetulla paikalla, vaan ruutu pitää vapauttaa ajan tultua täyteen. Auto tulee ajaa ruudusta kokonaan pois, Turun kaupungin pysäköinninvalvonnassa Instagram-tilillä muistutetaan.