HBO:n The Last of Us saa jatkoa – suunnitteilla ainakin kaksi kautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n The Last of Us -sarjan ensimmäinen kausi sai hiljattain päätöksensä, mutta lisää on tulossa. HBO on vahvistanut suosittuihin peleihin perustuvan, Craig Mazinin ja Neil Druckmannin luoman sarjan saava toisenkin kauden.

Mazinin ja Druckmannin suunnitelmissa on kuitenkin tehdä enemmänkin kuin vain toinen kausi. Heidän mukaansa koko The Last of Us Part 2 -pelin tarina ei mahdu yhdelle tuotantokaudelle. He eivät kuitenkaan paljastaneet GQ-lehdelle, onko tulossa kaksi vai kolme kautta.

Pedro Pascal ja Bella Ramsey palaavat The Last of Us -sarjan päärooleihin jatkossakin. Vielä ei tosin ole tiedossa, milloin sarjan toista tuotantokautta voi odottaa ilmestyväksi. HBO-sarjojen tuotantokausien välillä on aiemmin voinut vierähtää useampiakin vuosia.

The Last of Us kertoo vaarojen täyttämästä elämästä sienipandemian vuoksi tuhoon ajautuneessa maailmassa. Sekä alkuperäiset Playstation-pelit että niihin perustuva sarja ovat olleet isoja yleisö- ja arvostelumenestyksiä.