Uusi GTA Grand Theft Auto ensi vuonna? Julkaisijalta merkittävä vihje

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Grand Theft Auto -sarjan kuudes osa lukeutuu pelimaailman odotetuimpiin nimikkeisiin. Vahvistetut tiedot kehitteillä olevasta pelistä ovat jääneet kuitenkin vähäisiksi. Esimerkiksi julkaisuaika on edelleen mysteeri.

Grand Theft Auto 6 saattaa pelin julkaisija Take-Two Interactiven vihjeiden mukaan ilmestyä vuonna 2024. Peliä kehittävän Rockstar Gamesin emoyhtiö arvioi tilivuosikatsauksessaan tulojensa nousevan huomattavasti tilikaudella 2025, joka alkaa huhtikuussa 2024. Liikevaihdon ennustetaan nousevan jopa kahdeksaan miljardiin dollariin.

Grand Theft Autoa ei katsauksessa mainittu nimeltä. Moni kuitenkin epäili hurjan liikevaihtoennusteen viittaavan siihen, että uusi GTA-peli olisi ilmestymässä tilikauden aikana. Sarjan aikaisempi osa, Grand Theft Auto 5 on tuottanut maailmanlaajuisesti yli kuusi miljardia dollaria.

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut myös vahvistamattomia huhuja kuudennen GTA-pelin pelialueesta. Sen väitetään olevan jopa 65 prosenttia GTA5-pelin pelimaailman kokoinen.