Beyonce ja Jay-Z ostivat huikean ökykodin – osavaltion historian kallein talokauppa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyonce ja Jay-Z ovat ostaneet uuden talon. Kuten pariskunnalta voi odottaa, on Kalifornian Malibussa sijaitseva uusi koti varsin hulppea. Heidän talosta maksama summa on korkein laatuaan koko Kalifornian historiassa.

Beyonce ja Jay-Z maksoivat uudesta talostaan TMZ-sivuston mukaan noin 200 miljoonaa dollaria, eli noin 185 miljoonaa euroa. Aikaisempi talokauppojen hintaennätys osavaltiossa oli 177. Kyseessä on myös koko Yhdysvaltojen toiseksi kallein kiinteistökauppa.

32 000 neliömetrin tontilla seisova talo sijaitsee meren rannalla miljardöörien suosimalla alueella Paradise Covessa. Sen on suunnitellut japanilainen mestariarkkitehti Tadao Ando, joka suunnitteli myös Kanye Westin Malibusta ostaman kodin. Ennen Beyoncea ja Jay-Z:tä kodissa asui taidekeräilijä William Bell.

Vaikka hinta oli hulppea, olisi talo voinut maksaa artistipariskunnalle vielä enemmänkin. Sen alkuperäinen hintapyyntö oli hurjat 295 miljoonaa dollaria.