Kiira Korpi yllätti uudella hiustyylillään: ”Olen ylpeä itsestäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpauransa päättänyt taitoluistelija Kiira Korpi julkaisi taannoin murska-arvion Helsingin Sanomissa saaneen Hyppää vaan! -runokirjan. Viime aikoina nainen on myös yllättänyt uudella lyhyellä hiustyylillään kun hän ajeli vaaleat kutrinsa siilimittaan.

Kiira Korpi kertoi Instagram-julkaisussaan, että hän on jo pitkään halunnut leikata muutaman millin mittaiset hiukset. ”Olen ylpeä itsestäni, että löysin viimein rohkeuden kokeilla jotain mitä olen halunnut jo pitkään tehdä”, Korpi kirjoittaa kuvatekstissään. Kuvassa nainen istuu sohvalla ja on menossa juuri Huomenta Suomi -ohjelman vieraaksi Pika-koiransa kanssa.

Kiira Korpi on myös puhunut avoimesti seksuaalisen suuntautumisensa etsimisestä. Hän kertoi taannoin eronneensa loppuvuodesta miesystävästään Pekasta. Ensimmäistä kertaa aikuisiällä ilman kumppania oleva urheilija kertoi ymmärtäneensä, ettei hän ole hetero.