Maroon 5 julkaisi uuden kappaleen – musiikkivideolla Adam Levinen lapset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu laulaja Adam Levine oli viime syksynä pettämiskohun keskiössä. Instagram-malli Sumner Stroh kertoi TikTokissa hänellä olleen suhde Levinen kanssa noin vuoden ajan, vaikka laulaja on naimisissa Behati Prinsloon kanssa.

Adam Levinellä ja Behati Prinsloolla on kolme lasta, joista nuorimman he saivat tammikuussa. Nyt Maroon 5 -yhtyeeltä ilmestyi uusi Middle Ground -niminen kappale ja musiikkivideo, jossa poikkeuksellisesti myös miehen mallivaimo ja lapset esiintyvät.

Koskettavan kappaleen musiikkivideolla nähdään miten Behati Prinsloo istuu hänen miehensä sylissä. Yhdessä kohtauksessa Behati Prinsloo ja Adam Levine makoilevat riippukeinussa kun heidän tyttärensä, viisivuotias Dusty Rose ja kolmevuotias Gio Grace, juoksevat heidän luokseen.