Hurja tilanne videolle – valtava hai ahdisteli melojia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Surffaajat ja melojat joutuvat välillä merellä yllättäviin tilanteisiin kun ne kohtaavat niin pieniä kuin vähän suurempiakin mereneläviä. Toisinaan merillä pääsee näkemään myös hyvin läheltä esimerkiksi valaita tai haita.

Nyt Storyful-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten eräs kajakoija joutui ehkä epämiellyttävänkin läheisiin tunnelmiin suurikokoisen hain kanssa. Nainen on kuvannut videolle miten valtavan kokoinen hai lähestyy sitä. Videolla voidaan kuulla miten ihminen haukkoo henkeään kun hai lähestyy kajakkia.

Lopulta melojasta kiinnostunut hai ui osittain kajakin alta ja tönäisee kajakkia kevyesti. Se ui rauhallisesti pois päin ja jatkaa matkaansa eikä näytä melojan onneksi siltä, että sitä tekisi mieli maistaa kajakkia. Hai näyttää useamman metrin kokoiselta, minkä vuoksi se halutessaan olisi voinut saada pahaakin jälkeä aikaan mikäli se olisi ajatellut kajakin näyttävän makoisalta saaliilta.