Kodittomat koirat nimettiin Taylor Swiftin mukaan – hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa toimiva koirienpelastusyhdistys Muddy Paws Rescue on ollut viime aikoina pulassa. Eläinsuojat ovat monin paikoin eri puolilla Yhdysvaltoja täynnä koska kodittomia koiria löydetään ja tuodaan laitoksiin yhä suurempia määriä. Nyt yksi eläinsuoja keksi hauskan keinon vauhdittaa koirien adoptioprosessia.

Suurin osa eläinsuojista on ottanut käyttöönsä sosiaalisen median kanavat, joille he julkaisevat suloisia kuvia ja videoita eläimistä siinä toivossa, että se saisi ihmiset adoptoimaan kodittomat eläimet nopeammin. Nyt Muddy Paws Rescue keksi Taylor Swiftin konsertin kunniaksi nimetä yhden eläinsuojaan saapuvan koiralastillisen artistin kappaleiden mukaan.

Muddy Paws Rescue nimesi 24 koiraa Taylor Swift -teeman mukaisesti siinä toivossa, että ne saavat enemmän huomiota ja löytävät nopeammin uudet kodit. Koirat ovat iältään muutaman kuukauden ikäisistä pienistä pennuista aina kahdeksanvuotiaisiin koiriin saakka. Koirien nimistä löytyy muun muassa The Man, Folklore, Reputation, Fearless, Midnights sekä Evermore.