Paris Hilton uimapuvussa – häikäisevä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuoden alussa, että hän sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Nyt Hilton on julkaissut sosiaalisen median seuraajiensa iloksi kuvakoosteen, jossa hänet nähdään poseeraamassa hopeanhohtoisessa uimapuvussa. Asuvalinta oli Parisille ominaiseen tapaan tuunattu siten, että se suorastaan häikäisi katsojansa.

Paris Hilton on nauttinut vauva-arjesta Phoenix-poikansa kanssa. Carter Reum kertoi I am Paris -podcastissa vieraillessaan, että he eivät nykyään enää koskaan poistu kotoaan. ”Me vain halailemme, pussailemme ja leikimme vauvamme kanssa”, mies kertoi. Hilton ja Reum kertoivat, että he pitävät parisuhteestaan huolta jatkuvilla hellyydenosoituksilla. He myös nauttivat yhteisistä vaahtokylvyistä, jollaisen he ottavatkin joka ilta.