Pizzeriaketjun erikoinen tempaus – syö nyt, maksa kuoltuasi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusiseelantilainen pizzeriaketju on antamassa osalle asiakkaistaan jokseenkin yllättävän tarjouksen. Heille tarjotaan mahdollisuutta syödä pizzaa eläessään ja maksaa vasta kuoleman jälkeen.

Hell Pizzan Afterlife Pay eli tuonpuoleinen maksu -tempaukseen haetaan osallistujia Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Ravintolaketju valitsee kummastakin maasta 666 onnekasta, joille tarjotaan mahdollisuutta allekirjoittaa asiaan liittyvä virallinen asiakirja. Se mahdollistaa pizzavelkojen kuittaamisen asianomaisten perinnöstä heidän kuoltuaan.

Hell Pizzan mukaan tempaukseen ei liity lisäkuluja tai korkoja, mutta sopimus on sitova. Sen inspiraationa toimivat lukuisten uusiseelantilaisten yritysten osta nyt, maksa myöhemmin -tarjoukset. Ketjun tiedotteen mukaan yhä useampi ihminen osallistuu niihin ostaakseen välttämättömiä tarvikkeita, kuten ruokaa.