Anastasia Karanikolaou kurvikkaana sänkykuvissa: ”Voitko arvata…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Stassie poseeraa tyylikkäästi sänkykuvissa, joissa hän esittelee auliisti alusvaatteitaan ja pyytää seuraajiaan arvaamaan lempiväriään. Se ei taida olla näiden kuvien jälkeen kovin suuri yllätys.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.