Auton sisällä oli karhu – tälläisellä tempulla poliisi vapautti sen turvallisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisit saavat toisinaan hoidettavaksi eläimiin liittyviä viranomaistehtäviä. Tehtävää hoitavan poliisin varustus voi osoittautua paikan päällä puutteelliseksi, jolloin hänen täytyy turvautua Ihmemies MacGyver -tyylisiin nikseihin.

Nevadan Wahoe Countyn piirikunnan asukkaan autoon oli taannoin livahtanut karhu, joka ei päässyt ulos omin voimin. Tapausta ratkaisemaan saapuneiden poliisien piti keksiä keino päästää eläin vapaaksi satuttamatta itseään. Ratkaisu oli kiinnittää köysi auton ovenkahvaan.

Köyden avulla poliisit kykenivät avaamaan oven turvallisen välimatkan päästä. Aineellisia vahinkoja autossa aiheuttanut eläin pakeni paikalta metsään. Poliisi muistutti, ettei autoon kannata jättää nälkäisiä karhuja paikalle houkuttelevia asioita.