Raskaana olevan Rihannan paitavalinta huvittaa: ”Käyttäkää kondomia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihannan ja ASAP Rockyn esikoislapsi syntyi toukokuussa 2022. Supertähtien pojan pitkään mysteerinä olleen nimen inspiraationa toimi hiphop-kokoonpano Wu-Tang Clanin räppärilegendan taiteilijanimi, ja pojan nimeksi annettiinkin RZA Athelston Mayers.

Rihanna paljasti helmikuussa olevansa jälleen raskaana. Hän odottaa parhaillaan pariskunnan toista lasta. Nyt artisti julkaisi huvittavia kuvia, joissa hän poseeraa isossa lyhythihaisessa paidassa, valkoisissa nahkasaappaissa ja suuret valkosankaiset aurinkolasit päässään.

Raskaana olevan tähden paidassa luki: ”Käyttäkää kondomia”. 35-vuotias Rihanna on selvästi ottanut kuvat jo pyöristyneen raskausvatsansa kanssa pilke silmäkulmassa ja selventääkin kuvatekstissään, että paita on vanha. Aiemmin nainen julkaisi upeita raskausajan kuvia ajalta, jolloin hän odotti RZA-poikaansa.