Kaaharin kortin hyllylle Pasilassa – poliisi: ”Jäätävä ylinopeus”

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hetkellinenkin ylinopeus voi viedä ajokortin kuivumaan poliisin hyllylle. Helsing Pasilassa poliisin haaviin jä taannoin kuljettaja, joka päästeli liikenteessä useiden kymmenien kilometrien tuntivauhdin ylinopeutta.

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein jakoi Twitter-tilillään poliisipartion kuvaaman videon tilanteesta. Siinä kuljettaja jää kiinni merkittävästä ylinopeudesta Pasilan Hakamäentiellä. Pasterstein totesi lyhyen ajankin kestävän kaahaamisen johtavan seuraamuksiin.

– Jäätävä ylinopeus, vaikka keli kuiva ja vaikka nopeus hetkellinen. Raportti kentältä: Mitattu 132, sallittu 60 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kortti laitettiin hyllylle oikeuden tuomiota odottamaan, Pasterstein kirjoitti julkaisussaan.