Mel B tyttärensä kanssa alusvaatekampanjassa – naiset ovat kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -yhtyeen riveistä kuuluisuuteen noussut Mel B eli Melanie Brown on ollut viime aikoina otsikoissa romanttisissa merkeissä. Laulajatähti ja televisiopersoona paljasti monien yllätykseksi viime vuoden lopulla, että hän on mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa.

Nyt Mel B ja hänen tyttärensä Phoenix ovat poseeranneet yhdessä Pour Moi -vaatebrändin uudessa kampanjassa. Own Your Confidence -niminen kampanja juhlii naisten itsevarmuutta ja sitä, että naiset voivat tuntea olonsa upeaksi niin alusvaatteissa, uima-asuissa kuin rantavaatteissakin.

Mel B ja hänen tyttärensä ovat kuvissa kuin kaksi marjaa poseeratessaan samanlaisissa asuissa. 48-vuotias artisti ja 24-vuotias tytär nähdään niin nahkahousuissa ja leopardikorseteissa kun alusvaatteissa ja uima-asuissakin. Osassa kuvista nähdään myös Mel B:n äiti Andrea.