Anoreksiasta toipuva Tallulah Willis paljasti – näin rumia viestejä hänelle lähetetään somessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt perheen 29-vuotias tytär Tallulah Willis julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään millaisia yksityisviestejä hän saa.

Tallulah Willis julkaisee sosiaalisessa mediassa yleensä taiteellisia ja tunteita herättäviä kuvia, jotka jakavat usein ihmisten mielipiteitä. Tällä kerralla nainen julkaisi kuvan, jossa nähdään millaisia viestejä hän on saanut. Naiselle tuntematon henkilö oli lähettänyt viestin, jossa hän haukkuu Willisiä lihavaksi.

Seuraavan kerran kun Tallulah julkaisi itsestään koiran kanssa suloisen yhteiskuvan, hän sai samalta henkilöltä uuden viestin, johon oli kirjoitettu nauruhymiöiden kera: ”Vieläkin lihava”. Tallulah Willis ei voi kuin ihmetellä tällaista käytöstä ihmisiltä, jotka tietävät, että hän on sairastanut anoreksian ja yrittää toipua vakavasta syömishäiriöstään.