Temppari-Jenna kurvikkaana porealtaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjaan sinkkuna vuonna 2021 osallistunut helsinkiläinen Jenna Hartikainen nousi jo ennakkoon esiin osallistujien joukosta. Jennan seuraajat saavat edelleen nähtäväkseen kuvia hänen elämästään varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jenna on juhlistanut kesäkauden alkamista näyttävästi porealtaassa, johon hän pulahti mustat biksut yllään. Samalla hän paljastaa toivovansa samaa kuin monet muut suomalaiset, eli helteiden alkamista.

Perheestä ja hyvästä työstä haaveileva näyttävä brunette Jenna viittasi jo ennakkoon Temptation Islandin sinkkujen sloganeissa koronakriisiin. Hän nimittäin totesi: ”Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona”. Tästä lausahduksesta hänet muistetaan yhä edelleen. Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.