Angelina Jolien raju kosto Brad Pittille – myi salaa osuutensa yhteisestä viinitilasta venäläiselle oligarkille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat eronneet jo vuosia sitten, mutta he ovat kuitenkin edelleen olleet kytköksissä taloudellisesti. Nyt Brad Pitt sai yllätyksekseen kuullan, että Angelina Jolie oli häneltä kysymättä myynyt oman osuutensa viinitilasta, jota he lupasivat olla myymättä.

Brad Pitt ja Angelina Jolie ostivat yhdessä Etelä-Ranskasta ison viinitilan vuonna 2011. Tällöin he sopivat, että kumpikaan ei myy toiselta kysymättä omaa osuuttaan viinitilasta. Nyt Angeline Jolie on kuitenkin myynyt oman puolikkaansa viinitilasta venäläiselle liikemiehelle.

Brad Pitt kuuli kaupasta vasta kun lehdistössä tiedotettiin, että hänellä on Chateau Miraval -viinitilallaan uudet bisneskumppanit. 59-vuotias Pitt oli Daily Mail -sivuston mukaan pöyristynyt kuullessaan, että Jolie oli kytkenyt viinitilan nyt Venäjän toimintaan myymällä oman puolikkaansa venäläiselle oligarkille.