Postipaketista karmiva löytö – tulli löysi neljä pääkalloa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikon viranomaiset ovat löytäneet ihmisen pääkalloja paketista, joka oli lähetetty kohti Yhdysvaltoja. Neljä ihmisen pääkalloa oli käärittynä muoviin ja alumiinifolioon. Ne oli pakattu sen jälkeen pahvilaatikkoon.

Kallot löydettiin Queretaron Intercontinental-lentokentältä Keski-Meksikosta. Paketti oli määrä lähettää kuriirin välityksellä Yhdysvaltojen Manningiin, Etelä-Carolinaan. Paketti oli lähtenyt alunperin matkaan Michoacanin läntisestä rannikko-osavaltiosta. Kyseinen alue on yksi Meksikon väkivaltaisimmista paikoista.

Hyytävän paketin sisältö paljastui läpivalaisussa. Pääkallot löytänyt Meksikon kansalliskaarti ei ole kertout tarkempia tietoja löydöksestä. Tiedossa ei esimerkiksi ole motiivia tai sitä, kenelle kallot ovat kuuluneet. Lähetys jää Meksikoon, koska sillä ei ollut terveysviranomaisen lupaa ihmisjäänteiden postittamiseen, Reuters uutisoi.