Rita Ora aviomiehensä kanssa Voguen kannessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälistä menestystä saanut englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät viime vuonna salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. He matkustelevat paljon ja juonsivat taannoin MTV European Music Awards -gaalankin yhdessä.

Nyt aviopari nähdään Australian Vogue-lehden kannessa, jossa he poseeraavat hyvin näyttävästi. Voguen haastattelussa Rita Ora ja Taika Waititi puhuvat heidän avioelämästään ja siitä miltä naimisissa oleminen heistä tuntuu.

– Se tuntuu turvalliselta. Elämässä haluan vain tuntea oloni mukavaksi ja kokea olevani turvassa. Hän kannustaa minua ja tekee minusta parhaan version itsestäni, Rita Ora kuvailee.

Taika Waititin mielestä avioliitossa hyvää on se, että saa viettää oman parhaan ystävänsä kanssa koko ajan aikaa. Miehen mielestä on myös tärkeää, että aviopuolison tukeen voi aina luottaa ja hän on aina miehen puolella.