Suomalaiselle jäätelötehtaalle hotellihuone Tukholmaan – rajattomasti jäätelöä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Miltä kuulostaisi ylellinen hotelliloma huoneessa, jossa on mahdollisuus syödä rajattomasti jäätelöä? Unelmalta, myönnetään. Nyt se on mahdollista Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa, ja jäätelövarannoista vastaa suomalainen 3 Kaverin jäätelötehdas.

Hotellikokemus nautitaan keskeisellä sijainnilla Tukholman Stureplanilla ja se nyt kaikkien saatavilla. 3 Kaverin ja Hotel Kung Carlin yhteistyönä syntynyt jäätelöhotellihuone on sisustettu yhteistyössä pohjoismaalaisten sekä arvostettujen kansainvälisten brändien kanssa.

– Halusimme jäätelöhotellihuoneessa ilmentää meille tärkeitä asioita – jäätelö täynnä makua, kastikkeita, marjoja ja muita herkkuja. Tämä näkyy huoneen maksimalistisessa sisustuksessa, kertoo Anna Wikholm, 3 Kaverin brändijohtaja.

3 Kaveria on myynyt jäätelöä Ruotsissa nimellä 3 Vänners Glass jo vuodesta 2017 asti, ja sen jäätelöpurkkeja, -puikkoja, -tuutteja sekä monipakkauksia löytyykin jo ympäri maata yli tuhannesta vähittäiskaupasta.