Hollywood-tähti Maria Menounos lomaili Lapissa: ”Eeppisin matka ikinä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Lapissa on lomaillut viime vuosina runsaasti ulkomaalaisia turisteja ja yksi heistä on ollut yhdysvaltalainen näyttelijä ja journalisti Maria Menounos. Hän vieraili viime talvena Lapin luonnon keskellä lasi-iglussa ja kertoo häkeltyneensä sängystään avautuvista näkymistä.

– Tässä on näkymät arktisista revontulista iglustani. Voiko tämä olla edes todellista? Minun oli kuvattava video todistaakseni jopa itselleni, että näky on totta. Voin katsella revontulia omasta sängystäni?! Tämä on eeppisin matka ikinä. Mikä voisi mennä tämän edelle?, Menounos ylisti Instagramissa kuvien kera.

Kreikkalaiset sukujuuret omaava kaunotar singahti julkisuuteen kauneuskilpailuista 90-luvulla. Nykyään 44-vuotias Menounos tekee omaa nimeään kantavaa podcastia ja kirjoittaa kirjoja. Hän näytteli viimeksi 2022 suoratoistopalvelu Netflixissä julkaistuissa komediasarja The Pentaveratessa.