Charly Jordan kuin merenneito rantakivellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Jordan on keikistellyt upeissa kuvissa, joissa hänet nähdään poseeraamassa muun muassa rantakivellä biksuissa. Kuvat tuovat elävästi mieleen merenneidon. Paratiisissa lomaillut DJ-julkkis osaa selvästi nauttia elämästään.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.