Mitä ihmettä? Yli 600 Hämähäkkimiestä täytti ostoskeskuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuore Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuva tuo valkokankaalle satoja eri versioita Marvelin Hämähäkkimiehestä. Nyt samankaltaista tilannetta on päästy todistamaan myös tosielämässä, Malesiassa sijaitsevassa ostoskeskuksessa.

Bukit Tinggissa sijaitsevaan Aeon Mall -ostoskeskukseen kerääntyi yhteensä 685 Hämähäkkimieheksi ja hahmo eri variaatioiksi pukeutunutta ihmistä. Kyseessä oli tilaisuus, jonka ostoskeskus järjesti yhdessä Sony Pictures Malaysian kanssa. Tavoitteena oli rikkoa maailmanennätys.

Paikalla ollut Guinnessin ennätystenkirjan tuomari vahvisti tempauksen rikkoneen maailmanennätyksen. Ehtona oli, että jokainen Hämähäkkimies vietti vähintään viisi minuuttia heille osoitetulla alueella. Aikaisempi useimman samaan paikkaan kokoontuneen Hämähäkkimiehen ennätys rikottiin Intiassa joulukuussa 2021, jolloin hahmoksi pukeutui 601 ihmistä.