Raumanmeren Juhannukseen pääsee junalla – vanha asema otetaan käyttöön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raumanmeren Juhannuksen festivaalialueen läheisyyteen pääsee tänä vuonna junalla. VR kertoo Rauman saavan kaksi omaa junavuoroa yhtiön kuljettaessa festarikansaa Tampereelta Raumanmeren Juhannukseen ja takaisin. VR:n ja Väyläviraston tekemien järjestelyjen myötä Rauman vanha asema otetaan tilapäiseen matkustajakäyttöön.

– Viime kesänä järjestimme oman tapahtumajunan Jukolan viestiin Mynämäelle, jossa ei normaalisti pysähdy junaliikennettä. Palaute ja kokemukset viime kesältä olivat hyviä, joten on hienoa, että voimme tänäkin kesänä tarjota tilapäisiä lisäjunavuoroja kesätapahtumiin ja hyödyntää vanhoja seisakkeita, kertoo uuden liikenteen johtaja Juho Hannukainen VR:n tiedotteessa.

Rauman vanha asema sijaitsee noin kilometrin kävelymatkan päässä festivaalialueesta. Rauman juhannusjuna kulkee torstaina 22. kesäkuuta Tampereelta Raumalle kello 11:15-13:04 ja sunnuntaina 25. kesäkuuta Raumalta Tampereelle kello 13:05-14:55. Raumanmeren Juhannuksesa esiintyvät tänä vuonna muun muassa Lost Frequencie, Felix Jaehn, BBNO$, JVG, Gettomasa, Gasellit, Sexmane ja Bess.