Lindsay Lohan hehkuu raskaana: ”Onnellisempi kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Lindsay Lohan on tällä hetkellä raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Bader Shammasin kanssa. Lindsay Lohan nähdään nyt upeissa Allure-lehden julkaisemissa kuvissa.

Lindsay Lohan toimii Alluren uutena kansikuvamallina lehden kesäkuun numerossa. Tähti esittelee kuvissa kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaansa ja näyttää todella kauniilta. Haastattelussa 36-vuotias tähti kertoi nauttivansa elämästään Dubaissa. Välillä arki kuitenkin tuntuu naisesta olevan kuin suoraan Truman Show -elokuvasta, jossa jokainen päivä muistuttaa edellistä.

Lindsay Lohan miettii tällä hetkellä tulevaisuuttaan ja sitä mitä hän seuraavaksi tekisi. Nainen on myös pohtinut työn ja äitinä olemisen yhdistämistä ja kertonut nojaavansa neuvoihin, joita muut työssäkäyvät ja omaa uraa tekevät äidit ovat antaneet hänelle. Näyttelijä Jamie Lee Curtis oli neuvonut Lohania ottamaan vauvan vain rohkeasti kaikkialle mukaansa niin kaikki tulee menemään hyvin.