Heidi Klum täytti 50 vuotta – julkaisi rohkean kuvakoosteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen supermalli Heidi Klum on viime aikoina esiintynyt enemmän televisiossa juontajana ja tuomarina mallin töiden sijaan. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum täytti juuri 1. kesäkuuta 50 vuotta.

Syntymäpäivän kunniaksi Heidi Klum jakoi upean hänestä tehdyn videon, joka sisälsi monia kauniita otoksia hänestä. Videolla näkyvät mallikuvat on otettu eri vaiheissa hänen urallaan ja ne osoittavat sen miten monipuolinen kuvattava Heidi Klum on.

Heidi Klum vietti juuri aikaansa Cannesissa elokuvajuhlilla ja jäi sen jälkeen vielä Ranskaan lomailemaan aviomiehensä Tom Kaulitzin kanssa. Pariskunta juhli naisen uutta vuosikymmentä ennakkoon romanttisen loman merkeissä ennen kuin naisen piti suunnata takaisin töihin America’s Got Talent -ohjelman kuvauksiin.