90 Päivää morsiamena -pariskunta epäilyttää – ovatko huijareita?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.

Heidän on voitettava kielimuuri, kulttuurishokki ja skeptiset ystävät ja perheenjäsenet. Nyt Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla on barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella. Fanit epäilevät naisen olevan huijari, eli nettikielellä catfish.

Tyray on 33-vuotias kalifornialainen mies, joka ei ole koskaan harrastanut seksiä. Hän odottaa innolla naimisiinmenoa 27-vuotiaan Carmellan kanssa. Kaksikko on ollut yhteydessä neljän vuoden ajan, mutta he eivät ole ikinä puhuneet videopuhelussa keskenään. He pitävät yhteyttä Snapchatin avulla.

Seuraava teksti sisältää JUONIPALJASTUKSIA.

Screenrant-sivusto paljastaa, että 90 päivän sulhasen tuottajat uskovat Tyrayn keskustelleen kaikki nämä vuoden miehen kanssa. He ilmoittivat asiasta myös Tyraylle, mutta mies päätti jatkaa sarjan kuvaamista. Carmellan valokuvat löytyvät seuralaispalveluita tarjoavalta sivustolta.