Kuppilat kuntoon -ohjelma uudistuu – Hans Välimäki ei ole enää mukana

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuppilat kuntoon -ohjelma tekee paluun ensi keväänä. Hans Välimäen sijaan uudistusta kaipaavia suomalaisia ravintoloita auttavat jatkossa Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta. Pipsa Hurmerinta tunnetaan muun muassa kokkina, yrittäjänä ja keittiöpäällikkönä. Hän on ollut mukana muun muassa Kokkisodassa ja ollut Samassa liemessä -ohjelman toinen juontaja.

Ville Haapasalo on viihteen monitaituri, jonka meriitteihin ruokapuolella kuuluu esimerkiksi Purpur-ravintoloiden perustaminen. Nelosen tiedotteen mukaan Hurmerinta tarttuu ammattilaisen ottein ongelmiin keittiössä. Haapasalo antaa muun muassa markkinointiin ja konseptointiin liittyviä neuvoja.

– Tuntuu hyvältä päästä lyömään viisaat päät yhteen ja luoda hyvää yhdessä. Jos yrittäjä on näistä viime vuosista selvinnyt pinnalla, voi itseään taputtaa olkapäälle, että jotain on tehty oikein, Hurmerinta kommentoi tiedotteessa.

Kuppilat kuntoon -ohjelman suomalaista versiota ovat aiemmin vetäneet ensin Jyrki Sukula ja myöhemmin Hans Välimäki. Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta alkaa Nelosella ja Ruudussa keväällä 2024. Ravintoloiden haku on parhaillaan auki.