Maajussille morsian uudistuu – pudonneille maajusseille oma ohjelma

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu rakkausrealitysarja Maajussille morsian jatkuu tänä vuonna jo 16. kautensa merkeissä. Ohjelmassa maajussit ja maajussittaret etsivät tuttuun tapaan rakkautta, mutta tänä vuonna ohjelmassa on tiedossa muutoksia.

Maajussille morsian -ohjelmassa on totuttu seuraamaan neljää maajussia, jotka karsiutuvat mukaan alkuperäisestä kahdeksasta osallistujasta. Kahdeksikosta loput ovat saaneet kirjelaatikot kainaloonsa ja heidän polkunsa ohjelmassa on päättynyt. Tänä vuonna he saavat kuitenkin oman spinoff-ohjelmanssa Maajussille morsian: Kaikki tarinat.

Spinoff-ohjelmassa seurataan maajussien ja puolisoehdokkaiden kohtaamisia, mutta luvassa on myös rennompaa yhdessäoloa. Hieman lyhyemmistä jaksoista koostuva Maajussille morsian: Kaikki tarinat nähdään MTV Katsomossa syyskuussa.

Maajussille morsian -ohjelmaa ja sen spinoff-sarjaa juontaa tuttuun tapaan Vappu Pimiä. Kumppania etsii tänä vuonna kolme naista ja viisi miestä 26-54 vuoden ikähaarukalla. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla MTV Katsomossa 28. elokuuta.